Back

Iedereen draagt wel eens make-up. Maar bijna niemand kent de juiste technieken rondom make-up. Daarom zie je soms mensen voorbij lopen waarbij de make-up net niet helemaal geslaagd is. De verkeerde kleur foundation kan je zorgvuldig uitgedachte look onaf doen lijken. En een bibberige lijn eyeliner heeft datzelfde effect. 

Vragen die tijdens deze workshop beantwoord worden zijn: Hoe creëer je diepte in je gezicht, wat zijn de juiste kleuren voor je huidtint, wat is het verschil tussen dag- en avondmake-up? Verlaat de workshop met een hoofd vol kennis over make-up en breng je kennis meteen in de praktijk!

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Word geintroduceerd in de wereld van visagie ga je direct aan de slag met je model. Iedereen zal het model zijn voor een mededeelnemer. Je werkt met de materialen die door ons worden meegebracht. Je begint met de basis en werkt zo aan de lagen die horen bij een dagmake-up en zal deze daarna gaan transformeren naar een avondmake-up. Je kijk op make-up zal nooit meer hetzelfde zijn!

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt het materiaal waarmee gewerkt zal worden.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal volstaat.

Aantal

Maximaal 30 deelnemers per workshop. 

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.