Back

Ontdek deze interactieve, creatieve workshop waarbij kunst op het gezicht en/of lichaam centraal staat. Met de grime workshop kunnen we allerlei kanten op.

Levensechte wonden, een half-face design of jouw gezicht als ondergrond voor een kunstzinnige abstracte creatie. Je leert door middel van de juiste technieken, materialen, kleurkeuze en schaduwtechnieken een kunstwerk op het lichaam te verwezenlijken.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

We beginnen met een korte introductie waarbij de face painting basistechnieken, -vaardigheden en materialen zullen worden besproken. Vervolgens werk je in tweetallen, waarbij je om beurten het model of de facepainter bent. We beginnen met een eenvoudig design, waarna we stapsgewijs nieuwe technieken zullen toevoegen die ervoor zorgen dat de facepaint zo realistisch mogelijk wordt. Op het eind wordt er aandacht geschonken aan het maken van (instagramwaardige) foto’s en de bewerking hiervan.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een praktijklokaal bij voorkeur, een gewoon klaslokaal volstaat ook.

Aantal

Maximaal 30 deelnemers per workshop. Deze workshop valt ook te combineren met een tapas workshop!

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.