Back

In de workshop Makey Makey™ ontdek je op een geweldige manier de mogelijkheid om jouw computer aan te sturen met alles wat stroom geleidt. De workshop Makey Makey™ is een leuke en creatieve kennismaking met de wereld van programmeren, ICT en techniek.  

Tijdens de workshop Makey Makey™ maak je bijvoorbeeld een drumstel van fruit, speel je Tetris door het geven van High-Fives en maak je van aluminium folie een piano die je met je voeten bespeelt. De workshop Makey Makey™ is uitermate geschikt voor niveaudifferentiatie.

Daarnaast werken we met de digitale tool ‘Scratch™’ Met deze tool, die open source is, leert de leerling ook nog eens op een speelse wijze simpel programmeren. De combinatie met Makey Makey zorgt voor een win-win situatie waarin ingewikkelde computertaal ineens heel leuk en uitdagend wordt.

Toegankelijk voor het basisonderwijs en uitdagend voor het voortgezet onderwijs en mbo.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Je experimenteert met een grote diversiteit aan muziekinstrumenten en ander materiaal om het filmfragment live van geluidseffecten te voorzien.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal volstaat.

Aantal

Geschikt voor maximaal 30 leerlingen per workshop. Meerdere workshops tegelijk mogelijk!

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.