Back

Tijdens de Singer Songwriter-workshop schrijf je een eigen popnummer. Je componeert, arrangeert en presenteert je eigen lied en waant je in de rol van een echte singer-songwriter. Dit doe je onder begeleiding van een echte professional op dit gebied.

De muzikale ondersteuning verzorgt de workshopleider met gitaar, piano of in een begeleidingstrack. Jezelf begeleiden kan natuurlijk ook. Steel de show en neem de opname mee naar huis.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

De workshop begint met een introductie, daarna ga je in groepjes uiteen om aan een refrein, couplet en eventuele bridge te werken. Het resultaat wordt door ons opgenomen.

Materiaal Indien de school beschikt over iPads (10 stuks) kan er gekozen voor de iPad variant. Je schrijft je eigen lied met behulp van de Garageband-app op de iPad. Kunsteducatie Nederland verzorgt opname-apparatuur en een geluidsset.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen we materiaalkosten. 

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal volstaat.

Aantal

Geschikt voor maximaal 30 leerlingen per workshop. Meerdere workshops tegelijkertijd mogelijk!

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.