Back

Hoe tof is het om met zijn allen een theaterstuk te maken op een bijzondere plek, zoals in het bos of in het park in de buurt? In deze workshop ga je de uitdaging met de klas aan!  

In kort tijdsbestek wordt er een voorstelling op een locatie neergezet waaraan iedereen een belangrijk onderdeel heeft geleverd. Het verhaal van de voorstelling kan vooraf worden geleverd door de workshopleider of wordt door de deelnemers zelf geschreven en is daarmee volledig uniek en origineel. De voorstelling heeft met de locatie te maken. Voorbeelden van locaties kunnen zijn: een bos, het schoolplein, de kelder.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Na een gezamenlijke opening volgen de deelnemers een workshop Locatietheater. Hierin leren ze wat belangrijk is bij het maken van scènes op locaties.
De workshops vinden plaats in twee rondes. In beide rondes wordt toegewerkt naar een resultaat dat onderdeel vormt van de voorstelling. Na de workshoprondes vindt een doorloop en een generale plaats. Er kan vervolgens gekozen worden voor een middag- of een avondvoorstelling voor belangstellenden.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal, zowel van de workshops als van de eindpresentatie (video, geluid en licht).
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Binnen of buiten. De locatie wordt ter plekke met elkaar bepaald.

Aantal

Geschikt voor maximaal 30 leerlingen per groep.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.