Back

Ontdek deze interactieve, creatieve workshop waarbij je je eigen ontwerpen tekent en plaatst op het lichaam. Met de tattoo-artworkshop kunnen we allerlei kanten op. Een logo, een mandala, een roos of anker, of een stuk tekst. Je leert door middel van de juiste technieken, materialen, kleurkeuze en schaduwtechnieken een kunstwerk op het lichaam te verwezenlijken.

Waar vroeger tattoo’s nog niet echt bij iedereen te vinden waren, zie je ze nu overal! De mooiste kunstwerken zie je voorbij komen, gelukkig zijn er ook minder definitieve manieren om je lichaam te versieren. Kom er achter hoe tijdens deze workshop.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

We beginnen met een korte introductie waarbij de tattoo basis technieken, vaardigheden en materialen zullen worden besproken. Vervolgens werk je in tweetallen, waarbij je om beurten model of de tattoo-artiest bent. Je kan ook het werk op je eigen arm zetten! We beginnen met een eenvoudig design, waarna we stapsgewijs nieuwe technieken zullen toevoegen die ervoor zorgen dat het design zo realistisch mogelijk wordt.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt het materiaal. We werken met speciale stiften die goed op de huid kunnen (op waterbasis).
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Klaslokaal (bij voorkeur een BeVo lokaal).

Aantal

Maximaal 30 leerlingen per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.