Back

Vloggen betekent eigenlijk niets meer dan een videodagboek op internet. YouTube staat er vol mee, denk aan Enzo Knol, Kwebbelkop en StukTV. In deze uitdagende workshop maak je je eigen videoverslag met een thema dat je zelf interessant vindt.

In deze workshop leer je van een echte vlogger onder andere hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw filmmateriaal interessant wordt gevonden door het publiek. Hoe je hun aandacht vasthoudt en zorgt voor leuke kaders. Zodat je toch echt je eigen stempel op de video drukt, het gaat immers om jouw onderwerp. Aan het einde van de workshop bekijk je met de hele groep het eindresultaat van je inspanningen.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw In een korte introductie worden voorbeelden van een aantal vloggers getoond. Hoe zorg je ervoor dat jouw filmpje interessant wordt gevonden?
Denk aan: de spanningsboog, kaders, eigen stijl en interessante vlogthema’s.Je gaat in groepjes van 2 aan de slag.• mogelijk met montage
• mogelijk met een eigen vlogkanaal op youtube (in overleg met de school)
Materiaal Wij maken graag gebruik van de mobiele telefoons van de leerlingen!
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de workshop.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal met een digibord volstaat (voorkeur voor computerlokaal).

Aantal

Maximaal 30 leerlingen per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.