Back

Een festival op school: vette workshops en masterclasses die uitmonden in een feestelijke en creatieve middag vol festivalinvloeden. Hoe tof is het om de hele dag (of meerdere dagen) activiteiten af te wisselen met indrukwekkende dans-, zang- of andere kunstpresentatie’s? Doe daarbij een lekker hapje en drankje en de sfeer is gezet! De hele school gaat uit zijn dak. 

Altijd al je eigen festival op school willen organiseren? Dit is je ultieme kans! In samenwerking met ons bedenk je een toffe naam, ontwerp je een logo en kies je voor een gevarieerd programma met diverse workshops uit ons aanbod.

Festival op school voor alle leerlingen!

Wij zorgen voor een ‘custom-made’ site speciaal voor jullie festival. Zo zijn de inschrijvingen geen probleem meer en kunnen de leerlingen en docenten alle informatie rondom het festival terugvinden. Op de dag zelf kan je via de website het blokkenschema bekijken en de plattegrond. Net als op een ‘echt’ festival!

THEMA'S

We krijgen vaak de vraag of er een thema gekoppeld kan worden aan het festival. Dat kan! Heel makkelijk zelfs, en het kan ons niet gek genoeg. We kijken graag samen met jullie hoe het festival zo leuk (en leerzaam) mogelijk ingericht kan worden. Er zijn thema’s waarmee we vaker gewerkt hebben, zoals:

  • Duurzaamheid
  • Wereldculturen
  • Multimedia

Wil je meer informatie over een festival op school of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Samen kijken we naar de opbouw van de dag(-en) en besluiten we welke workshops en andere concepten passen bij jullie als school. Alles gebeurt op maat en er is veel mogelijk. 

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt het materiaal van haar eigen workshops en diverse audio-/video- en lichttechniek.
Prijs De prijs van een Festival is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen workshops.

Het project bestaat uit losse workshops met een presentatie van voorstellingen en producten op de slotdag: het Festival.

Duur

De workshops kunnen worden geboekt voor 1,5 uur maar hebben een invulling voor max. 6 uur.
De generale + het festival kunnen zowel ‘s middags als ‘s avonds plaatsvinden.

Locatie

Diverse ruimtes (in overleg).
Geschikt festivalterrein. Denk aan het schoolplein, aula, lokalen of andere werkruimtes.

Aantal

Geschikt voor 30 tot 1500 leerlingen! 

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.

Zwolle

Amsterdam

Wijk bij Duurstede

Wolvega