Back

Maak kennis met deze artistieke workshop Graffiti waarbij je een eigen letter of tag ontwerpt. Straight letters, strakke outlines en wildstyles zijn termen die je leert om jouw letter op de juiste manier graffiti te spuiten. Je hebt de keuze uit zeven verschillende kleuren, naast zwart en wit.

De workshopleider is een echte graffiti-artiest en weet precies welke trics je moet toepassen om tot een indrukwekkend eindresultaat te komen. Je gaat aan het einde van de workshop naar huis met een indrukwekkend piece of art.

SPECIFICATIES

Opbouw

Met behulp van houten panelen spuit je een letter of tag op een groot stuk papier (A1). Deze letter voorzie je van de nodige kleuren en versieringen. Het resultaat mag natuurlijk mee naar huis.

De Graffiti workshop is ook te boeken voor het versieren van een ander oppervlak zoals een schutting of muur.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal met uitzondering van stanleymessen en snijmatten.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Buitenlucht (bij voorkeur met overkapping zoals een fietsenstalling).

Aantal

Bij voorkeur 20 leerlingen met een maximum van 25 deelnemers per workshop.  Meerdere workshops tegelijk mogelijk! Grotere groepen zijn mogelijk in overleg.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91