Back

Linoleum, grafische technieken, druktechnieken en design komen in deze workshop bij elkaar. De workshop begint met een brainstorm, van waaruit een idee omgezet wordt in een ontwerp voor een linoleumsnede op basis van de Pop Art-stijl. Deze wordt uiteindelijk gedrukt op een tas of t-shirt. Zo draag je je boodschap uit!

Als er geen limieten of beperkingen zouden zijn, hoe zag jouw leven er dan uit? Zou je misschien een top voetballer zijn bij een bekende voetbal club?  Zou je heel goed kunnen zingen? Of woonde je misschien wel op een onbewoond eiland? Of misschien is jouw grote droom het hebben van een eigen bedrijf! Kortom, hoe ziet jouw droomleven er uit? Over die vraag gaan we nadenken tijdens deze les lessen Graphic design – pop art.  In deze les duiken we dieper in op thema’s van het grafisch vak en de kunststroming Pop Art.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Tijdens deze workshop gaan leerlingen aan de slag met hun eigen ontwerp op linoleum. Uiteindelijk kan het ontwerp gedrukt worden op een t-shirt, katoenen tas of vel papier.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen, keuze materiaal en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 90, 120 of 135 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal volstaat.

Aantal

Maximaal 20 deelnemers per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.