Back

Ga met de camera op pad om verschillende concepten uit te werken. Bijvoorbeeld een documentaire of een reclamefilmpje, monteer de mooiste shots en ontvang na de workshop je eigen film. Ook mooi te combineren met andere workshops, bijvoorbeeld theater (acteren) en singer songwriter (filmmuziek). 

De leerling waant zich in de rol van scriptschrijver, regisseur, cameraman en acteur. Voor iedereen is een rol weggelegd en de thema’s zijn zeer uiteenlopend. Het kan zo gek als je wil!

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Met een eigen videocamera en aan de hand van gegeven technieken maak je in 2 rondes een korte film. Het eindresultaat wordt teruggekeken op een beamer-scherm. Montage kan onderdeel zijn van de workshop en door de deelnemers zelf worden uitgevoerd (hangt af van het montageprogramma) of door Kunsteducatie Nederland.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal. Deelnemers kunnen ook hun eigen smartphone gebruiken als camera (in overleg). Ook kunnen iPads een rol spelen (iMovie).
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal volstaat.

Aantal

Geschikt voor maximaal 30 leerlingen per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.