Back

Performances die je cultuurdag of speciale moment helemaal afmaken. Van vuurspektakel tot een show vol mindfucks. Kunsteducatie Nederland biedt naast workshops en festivaldagen ook verschillende soorten performances aan. 

Vuurshow

STUNT- VUURSHOW

De perfecte aftrap of afsluiter van een festivaldag. Een interactieve stuntshow met vuur en eventueel andere attributen. Een professionele stuntman laat de tofste stunts zien en doet de gekste dingen met vuur. Een knaller van een show, waar jong en oud goed op reageert. Een graag geziene gast op bijzondere evenementen, cultuurdagen en vieringen.

Henk Arnoldus Mindfuck

MINDF*CK-SHOW

In deze show is niets zoals het lijkt! Je krijgt de meest bizarre trucs te zien en worden de grenzen van je brein opgerekt… Iedere keer weer een enorm succes! De show kan los geboekt worden en als onderdeel van een cultuurdag of festival op school. In overleg is er van alles mogelijk!

Duur voorstelling: 45 of 60 minuten

Speeloppervlakte: aula of gymzaal

Freestyle voetbal 1

FREESTYLE VOETBALSHOW

Professionele voetbal-freestylers laten zien wat ze kunnen, in battle-vorm. Verbaas je over hun bizarre talent, waarbij ze gebruik maken van verschillende combinaties en stijlen. Altijd weer een topper van een presentatie-element tijdens festivals en cultuurdagen.

Quote

“De afwisseling in de voorstelling werkt goed voor de leerlingen. De trucs die elkaar snel opvolgen sluiten perfect aan bij de doelgroep. Door de interactie blijven de leerlingen geboeid. Jullie krijgen het voor elkaar om diverse leerlingen te betrekken bij trucs. Zowel leerlingen als docenten schieten in de lach en kijken vol verbazing naar de voorstelling. Kortom deze voorstelling moet iedereen gezien hebben. Wij waarderen jullie passie en enthousiasme enorm! We zien jullie graag weer terug!”

  • Fioretti College Hillegom over Mindf*ck de show