Back

Performances die je cultuurdag of speciale moment helemaal afmaken. Van vuurspektakel tot een show vol mindfucks. Kunsteducatie Nederland biedt naast workshops en festivaldagen ook verschillende soorten performances aan. Naast deze items zijn we ook bezig met het ontwikkelen van een nieuwe schoolvoorstelling voor het voortgezet onderwijs. 

Schoolvoorstelling met nagesprekken en ouderavonden

Offline is onze voorstelling voor de onderbouw van het VO over online grooming, ook wel digitaal kinderlokken genoemd. Deze voorstellingen spelen we al jaren door heel het land. Door de nagesprekken in de klas met educatiemedewerkers wordt de leerling actief betrokken bij het onderwerp. De voorstelling kan ook tijdens een ouderavond gespeeld worden, om zo de ouders/verzorgers een inkijkje te geven in de leefwereld van hun kind.

Vuurshow

STUNT- VUURSHOW

De perfecte aftrap of afsluiter van een festivaldag. Een interactieve stuntshow met vuur en eventueel andere attributen. Een professionele stuntman laat de tofste stunts zien en doet de gekste dingen met vuur. Een knaller van een show, waar jong en oud goed op reageert. Een graag geziene gast op bijzondere evenementen, cultuurdagen en vieringen.

Henk Arnoldus Mindfuck

MINDF*CK-SHOW

In deze show is niets zoals het lijkt! Je krijgt de meest bizarre trucs te zien en worden de grenzen van je brein opgerekt… Iedere keer weer een enorm succes! De show kan los geboekt worden en als onderdeel van een cultuurdag of festival op school. In overleg is er van alles mogelijk!

Duur voorstelling: 45 of 60 minuten

Speeloppervlakte: aula of gymzaal

Quote

“De afwisseling in de voorstelling werkt goed voor de leerlingen. De trucs die elkaar snel opvolgen sluiten perfect aan bij de doelgroep. Door de interactie blijven de leerlingen geboeid. Jullie krijgen het voor elkaar om diverse leerlingen te betrekken bij trucs. Zowel leerlingen als docenten schieten in de lach en kijken vol verbazing naar de voorstelling. Kortom deze voorstelling moet iedereen gezien hebben. Wij waarderen jullie passie en enthousiasme enorm! We zien jullie graag weer terug!”

  • Fioretti College Hillegom over Mindf*ck de show