Back

Dompel de school onder in het thema van de Kinderboekenweek 2021. Tijdens deze dag krijgen de leerlingen bijvoorbeeld workshops fotografie, green screen, poster maken en illustreren die allemaal in het teken staan van het thema van de Kinderboekenweek. In elke workshop draait het om creativiteit en samenwerken.

In samenspraak met de school kunnen er eventueel workshops worden toegevoegd, die inhoudelijk ook kunnen aangepast worden op het thema. Denk dan bijvoorbeeld aan workshops Theater, een Kinderboekenweeklied en andere beeldende workshops. Alles kan! Samen kijken we dan wat de school nodig heeft.

VOORBEELDEN WORKSHOPS

workshop illustratie

ILLUSTRATIE

Een professionele illustrator neemt je aan de hand en leert je de tips en tricks die komen kijken bij het maken van een indrukwekkende  en kleurrijke illustratie. 

Workshop Websitebouwen 1

POSTER MAKEN

Maak tijdens deze workshop een vette poster. In een digitale omgeving leer je de fijne kneepjes van het vak van een vormgever. Wat moet er allemaal op een poster komen te staan?

WhatsApp Image 2021-09-10 at 13.25.31 (4)

GREEN SCREEN

Maak een mooie tekening en zorg er door middel van een ‘green screen’ voor dat jij de hoofdrol hebt. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of je staat er ineens middenin!

Workshop fotografie

FOTOGRAFIE

Ga met je groep op pad en leg de wereld op de gevoelige plaat. Tijdens deze workshop leer je alles over camerastandpunten, het beste licht en leer je poseren.

WIL JE ANDERE WORKSHOPS, DAT KAN NATUURLIJK OOK!