Back

Hoe draag jij je haar? Wat zijn verschillende stylingtechnieken? Je leert in korte tijd de styling van haar: knippen, föhnen, wassen, vlechten,  kammen en nog veel meer!

De workshop hoeft niet alleen in het teken van haar te staan. Ook make-up valt onder styling. Iedereen draagt wel eens make-up. Maar bijna niemand kent de juiste technieken rondom makeup. Hoe creëer je diepte in je gezicht, wat zijn de juiste kleuren voor je huidtint, wat is het verschil tussen dag- en avondmake-up?

Tijdens deze workshop leer je zowel de basis van ‘haar’ als van ‘make-up’!

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

We beginnen met een korte introductie waarbij de face painting basistechnieken, -vaardigheden en materialen zullen worden besproken. Vervolgens werk je in tweetallen, waarbij je om beurten het model of de facepainter bent. We beginnen met een eenvoudig design, waarna we stapsgewijs nieuwe technieken zullen toevoegen die ervoor zorgen dat de facepaint zo realistisch mogelijk wordt. Op het eind wordt er aandacht geschonken aan het maken van (instagramwaardige) foto’s en de bewerking hiervan.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal volstaat.

Aantal

Maximaal 20 deelnemers per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.