Back

We hebben allemaal wel kleding of accessoires in de kast liggen die we niet meer dragen. Te klein, te groot, niet de goede kleur of het is niet meer van deze tijd. In plaats van het weg te gooien, kunnen we er ook iets nieuws van maken.

Door het recyclen van bestaande kleding en stoffen creëer je individuele items. Of maak je iets nieuws. Op basis van een bestaand patroon kan je zelf een tas/portemonnee of etui maken.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Na een korte introductie in de mode ga je direct aan de slag met je eigen meegebrachte items of maak je gebruik van items die door ons worden meegebracht. Je knipt, naait, lijmt verschillende lappen stof, kraaltjes, pailletten en andere materialen onder begeleiding van een echte mode-ontwerpster. Aan het einde van de workshop presenteer je het gemaakte werk aan elkaar en kan het mee naar huis worden genomen.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt het materiaal waarmee de kleding bewerkt wordt. Je zorgt zelf voor (oude) kleding en accessoires.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

BeVo of handvaardigheidlokaal.

Aantal

Maximaal 20 leerlingen per workshop. Meer leerlingen? Laat het ons dan weten.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.