Back

Tekenen in 3D, kan dat? Nou en of. In de 3D Pen Design workshop ga je aan de slag met je eigen pen en ervaar je de mogelijkheden die deze magische pen te bieden heeft. Je maakt je eigen driedimensionale figuur of voorwerp. Een platte tekening komt tot leven.

De workshopleider gaat met je aan de slag om je de technieken te leren van 3D tekenen. Bedenk van tevoren welke tekening je tof vind en bedenk hoe je hem op gaat bouwen. Het uiteindelijke werkstuk mag natuurlijk mee naar huis!

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Na de introductie ga je snel aan de slag met je eigen 3D pen waarbij je start met een ‘schets’ van je eerste voorwerp. Vervolgens ga je na wat tips en trics bezig met het zo zorgvuldig en creatief mogelijk tekenen van een voorwerp naar keuze.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Klaslokaal (bij voorkeur een BeVo lokaal ivm stroompunten).

Aantal

Maximaal 30 leerlingen per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.