Back

GETATOEËERD DIER
In dit concept voor een groepskunstwerk prijkt een getatoeëerd dier in een kleurrijke bloemenzee en donkere nachtlucht. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een ander onderwerp, bijvoorbeeld een voertuig, voorwerp of logo. 

Hoe tof is het om in de gangen van de school een kunstwerk te hebben hangen wat gemaakt is door leerlingen/studenten in samenwerking met een professionele kunstenaar? De kunstenaar prepareert een canvas op maat, de deelnemers kunnen dus direct aan de slag met tatoeëren. De kunstenaar is aanwezig om elke individuele bijdrage zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. 

De deelnemers kunnen gestuurd worden in hun associatie; bijvoorbeeld relaterend aan het thema van de projectweek waar deze workshop onderdeel van zou kunnen zijn.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

In de workshop Groepskunstwerk maken leerlingen/studenten samen een kunstwerk. Een kunstenaar zet de basis neer en vanuit daar voegt iedereen zijn of haar input toe aan het gezamenlijke kunstwerk.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. 

Duur

De workshops worden geboekt voor 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal volstaat.

Aantal

Maximaal 30 leerlingen per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.