Back

De animatiefilm is niet meer weg te denken uit de hedendaagse filmindustrie en zo ook niet deze kleivariant. Ken je de kinderseries Pingu en Shaun het Schaap nog? In deze workshop Klei Animatie maak je een eigen film met klei waarin dit statische materiaal tot leven komt door het maken van een heleboel foto’s achter elkaar.

Ga aan de slag met klei en ijzerdraad, bedenk een verhaallijn en bepaal de perfecte plek om de animatie te fotograferen en het verhaal vorm te geven. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je aan het einde van de workshop een filmpje hebt gemaakt met je eigen kleipoppetjes, -dieren of andere toffe items.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw Je bedenkt een eigen verhaal en fotografeert iedere minieme stap met behulp van een fotocamera en decor materiaal. De resultaten worden aan het eind van de workshop bekeken op een beamerscherm.

Je kan ook kiezen voor een afgeleide vorm van de workshop Klei Animatie in de vorm van Stop Motion, Kapla© Motion of Live Motion.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop brengen we materiaalkosten in rekening.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal volstaat.

Aantal

Geschikt voor maximaal 30 leerlingen per workshop. Meerdere workshops tegelijkertijd mogelijk. 

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.