Back

CULTUURDAG VO / MBO

Ga voor een uitdagend en gevarieerd programma tijdens de cultuurdag (CKV-dag) voor het voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs (MBO) met diverse workshops en presentaties. Door de jaren heen hebben we zoveel verschillende vormen van workshopdagen georganiseerd, we weten precies wat er allemaal kan en interessant is voor de verschillende leerjaren en niveaus.

We hebben inmiddels veel kunst- & cultuurdagen georganiseerd met allerlei thema’s:
HipHop dag – een combinatie van bijvoorbeeld Rap, Breakdance, Graffiti, DJ en Hip Hop-dans.
Theaterdag – een combinatie van een voorstelling, diverse theaterworkshops met aansluitend een presentatie.
Multimedia-dag – tijdens verschillende workshops, zoals VR, website-bouwen, infographic en filmmaken werk je toe naar een gezamenlijk doel.
Festivaldag – een combinatie van verschillende workshops in allerlei disciplines met een afsluitend festival als presentatievorm.

CULTUURDAG PRIMAIR ONDERWIJS

De Cultuurdag PO is een thematisch project voor het primair onderwijs. De workshops die worden aangeboden sluiten aan bij het thema dat door de school wordt aangedragen of die we samen bedenken.

Kies voor een gevarieerd programma met diverse workshops uit ons aanbod.
Je kunt bijvoorbeeld een PO Cultuurdag organiseren met het thema Jungle en dan passen we alle workshops daarop aan:

• Theater (mime, schimmenspel),
• Dans (krijgersdans, olifantenmars),
• Muziek (krijgers-rap, bamboomwhackers),
etc.

Ook in het primair onderwijs kan gekozen worden voor een Hip Hop-dag of een Festivaldag! Een festivaldag is een mooie manier om bijvoorbeeld jubilea te vieren.

Wil je meer informatie over een Cultuurdag, een workshopdag, kunstdag of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Samen kijken we naar de opbouw van de dag(-en) en besluiten we welke workshops en andere concepten passen bij jullie als school. Alles gebeurt op maat en er is veel mogelijk. 

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt het materiaal van haar eigen workshops en diverse audio-/video- en lichttechniek.
Prijs De prijs van een Cultuurdag is sterk afhankelijk van het aantal leerlingen en de gekozen workshops. Het project bestaat uit losse workshops met een presentatie van de uitkomsten van de workshops.
Duur

De workshops kunnen worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten.
De generale + presentatie nemen 90 minuten in beslag en kan zowel ‘s middags of ‘s avonds plaatsvinden.

Locatie

Diverse ruimtes (in overleg).
Geschikt terrein. Denk aan het schoolplein, aula, lokalen of andere werkruimtes.

Aantal

Geschikt voor 30 tot 1500 leerlingen! 

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.