Back

In de workshop Poster Maken leer je hoe je een vette poster kan maken met behulp van het open source programma Canva. Allereerst ga je uitzoeken wat een poster allemaal nodig heeft, dit is natuurlijk afhankelijk van het doel. Maak je een filmposter? Of een poster voor je band? Of gewoon iets moois voor op je kamer? 

De leerlingen gaan aan de slag met een computer of Ipad, ze krijgen voorbeelden te zien van succesvolle posters en kunnen daarna hun creativiteit loslaten in Canva. Deze workshop is ook heel goed te combineren met een workshop Fotografie. De beelden die de leerlingen zelf geschoten hebben worden dat het middelpunt van de poster.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw Tijdens deze workshop gaan de leerlingen aan de slag met een computer of Ipad.  Aan het einde van de workshop krijgen ze hun poster digitaal opgestuurd, zodat ze deze kunnen laten printen.
Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal. Maar maakt graag gebruik van aanwezige computers of Ipads, in overleg kunnen wij deze ook organiseren.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een gewoon leslokaal volstaat.

Aantal

Maximaal 30 leerlingen per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.