Back

In de spotlights, een publiek dat uit zijn dak gaat op je eigengeschreven en gemaakte popnummer. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Het Bandproject maakt het mogelijk! 

Luister naar een live optreden van de band en ga vervolgens zelf aan de slag met een actueel popnummer. Onder begeleiding van professionele musici ga je aan de slag met zang, instrumenten, ritme en performance. Uiteindelijk presenteer je je eigen popsong voor de rest van de school.

Wil je liever uitwijken naar een echte popzaal? Vraag naar de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Wil je meer informatie over het Bandproject bij jou op school of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

POP OF THEATERZAAL

Inmiddels hebben we het bandproject op scholen uitgevoerd, maar ook in poppodia. Het voordeel van een poppodium in de buurt van de school is dat de leerlingen een totaalbeleving voorgeschoteld krijgen. Hoe tof is het om een echt optreden mee te maken op de plek waar deze het beste tot zijn recht komt? Om het makkelijk te maken nemen wij contact op met het poppodium bij jou in de buurt, om af te stemmen wat de kosten zijn en wat er voor materiaal nodig is.

SPECIFICATIES

Opbouw

Deze projectdag bestaat uit optredens van de band, workshops en aansluitend een presentatie door de leerlingen.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt het materiaal van haar eigen workshops en diverse audio-/video- en lichttechniek.
Prijs De prijs van het Bandproject is sterk afhankelijk van het aantal leerlingen en de gekozen workshops.
Duur

Het Bandproject kan worden geboekt voor 2, 2,5, 3 of 4 uur.

Aantal

Aantal deelnemers kan variëren tussen de 30 en de 150 personen.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.