Back

Sommigen zijn er een beetje huiverig voor, anderen zoeken naar manieren om hun presentaties leuker en interessanter kunnen maken. Het doel is om aan het einde van deze workshop je verhaal te brengen, ondersteund door je lichaamshouding en techniek. 

In de workshop Presenteren zoomen we in op de verschillende manieren die helpen tot het vormen van een goede presentatie. Ook kijken we naar hoe jij het beste kan presenteren. Eigenlijk is presenteren net acteren, wat heb jij ervoor nodig?

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Na een gezamenlijke opening volgen de deelnemers een workshop Locatietheater. Hierin leren ze wat belangrijk is bij het maken van scènes op locaties.
De workshops vinden plaats in twee rondes. In beide rondes wordt toegewerkt naar een resultaat dat onderdeel vormt van de voorstelling. Na de workshoprondes vindt een doorloop en een generale plaats. Er kan vervolgens gekozen worden voor een middag- of een avondvoorstelling voor belangstellenden.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal, zowel van de workshops als van de eindpresentatie (video, geluid en licht).
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Binnen of buiten. De locatie wordt ter plekke met elkaar bepaald.

Aantal

Geschikt voor maximaal 30 leerlingen per groep.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.