Back

De workshop producing geeft de leerlingen een korte theoretische en praktische oriëntatie in Music Production. De workshop bestaat uit drie onderdelen. Er wordt gestart met een introductie/presentatie over de wereld van producing. Daarna gaan de leerlingen aan de slag met songwriting om daarna samen besluiten te maken over hoe dit moet gaan klinken uit de speakers. De stijl, het genre en het concept wordt bepaald door de leerling! Er zijn veel verschillende sounds beschikbaar, dus de keuze is groot.

Het doel van de workshop is dat de leerling geprikkeld wordt door de vele mogelijkheden van music production, en om een inkijkje te krijgen in hoe de muziek van vandaag tot stand wordt gebracht.

Wilt u meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

De workshopleider, die in het dagelijks leven volopmet muziek bezig is, geeft een inkijkje in de wereld van Music Production. Hierna gaan leerlingen aan de slag met hun eigen song of rap. Om daarna samen te beslissen hoe de track moet klinken. Het resultaat blijft achter!

Materiaal

Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal. 

Prijs

De prijs van een workshop Producing is afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op.

Duur

De workshops kunnen geboekt worden voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal volstaat.

Aantal

Maximaal 20 deelnemers per workshop.