Back

Maak je eigen sjabloon en gebruikt spraypaint om deze in te kleuren. Zo laat je op elke gewenste plek (nou ja, waar het mag) je eigen kunstwerk achter. 

De workshopleider is echte graffiti-kunstenaar en inspireert de leerling om aan de slag te gaan met het maken van een eigen sjabloon. Dit kan alles zijn, van letters tot objecten en fantasiefiguren.

SPECIFICATIES

Opbouw

De workshopleider laat zien wat voor sjablonen er gemaakt kunnen worden tijdens deze workshop en tot welke vette eindresultaten deze kunnen leiden. Dan gaat de leerling aan de slag met een eigen sjabloon, om deze uiteindelijk met behulp van graffiti-technieken om te zetten in een mooi persoonlijk kunstwerk!

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Liefst (deels) in de buitenlucht (bij voorkeur met overkapping zoals een fietsenstalling).

Aantal

Bij voorkeur 20 leerlingen met een maximum van 25 deelnemers per workshop.  Meerdere workshops tegelijk mogelijk! Grotere groepen zijn mogelijk in overleg.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91