Back

Sta met je klasgenoten op de planeet Mars, of spring van daken in een oude Chinese stad. In de workshop Green Screen kun je het allemaal gewoon meemaken op een gewone doordeweekse schooldag.  

Samen met je klasgenoten ga je op zoek naar interessante plaatjes of filmpjes die je gaat gebruiken als achtergrond. Een groen scherm staat voor jullie klaar, op dit scherm kan van alles digitaal geprojecteerd worden. Denk maar eens aan de weerman op televisie, die staat ook voor een groen scherm. Deze techniek wordt ook wel chromakey of green screen genoemd. De techniek wordt veel toegepast in de filmwereld. De achtergrond wordt doorschijnend gemaakt, zodat de gefilmde persoon voor een andere achtergrond geplaatst kan worden.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Na de introductie ga je op zoek naar leuke achtergrondfilmpjes of -foto’s. Vervolgens ga je na wat tips en trics aan de slag met het maken van hilarische filmpjes en foto’s. Ondertussen leer je meer over de techniek die schuil gaat achter het groene scherm.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een ruim klaslokaal.

Aantal

Maximaal 30 leerlingen per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.