Back

In de workshop Illustreren leer je hoe een plaatje een tekst kan aanvullen en versterken. Dit doen we door bijvoorbeeld illustraties te ontwerpen bij een opmerkelijk en grappig nieuwsbericht. Illustraties kun je op verschillende manieren ontwerpen. Wij doen dat door middel van tekenen en collage! Dus kom maar hier met die potloden en tijdschriften en knip en plak maar raak. In deze workshop maken we van het nieuwsbericht een écht leuk verhaal!

De leerlingen kunnen zelf op zoek gaan naar nieuwsberichten, of kiezen een mooie tekst uit waarbij ze een illustratie gaan maken. Samen met de workshopleider gaan de leerlingen aan de slag.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw Tijdens deze workshop gaan de leerlingen onder andere aan de slag met papier, tijdschriften. Er wordt van alles opgezocht en ze gaan aan de slag met hun eigen illustratie. Aan het einde van de workshop krijgen ze deze mee.
Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal, zoals tijdschriften, potloden (grijs en kleur), scharen, lijm, gekleurd papier, gum, puntenslijper, zwarte fineliners.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een gewoon leslokaal volstaat.

Aantal

Maximaal 30 leerlingen per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.