Back

Uitgaan van de positiviteit die leeft onder jongeren om samen kunst te maken. Iedereen heeft beeld bij ‘iets positiefs’ en kan een kunstzinnige vertaling maken van dit concept. Tijdens deze workshop mag de leerling van allerlei materiaal gebruik maken om te komen tot een eigen kunstwerk. Door de kunstwerken samen te voegen in een groter geheel komt er een krachtige positieve boodschap vrij!

Bakken met verf, graffiti, stiften, penselen. En allemaal kleine houten vlakken waarmee de leerling aan de slag kan. De workshopleider inspireert de leerlingen om te gaan voor zijn of haar eigen verbeelding. Wanneer iedereen zijn eigen kunstwerk heeft gemaakt worden er woorden gekoppeld aan de kunstwerken. Die worden op een groot paneel geplaatst. Samen met de kleine kunstwerken zendt dit een krachtige en positieve boodschap uit. Iets waar we allemaal bij tijd en wijle behoefte aan hebben!

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw Tijdens deze workshop werk je met natuurlijk licht en eventueel met kunstmatig studiolicht. Daarnaast maken de leerlingen foto’s van scenes uit een schilderij. Dit kan op allerlei plekken plaatsvinden.
Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop.

Duur

De workshops kunnen geboekt worden voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie Een gewoon klaslokaal volstaat.
Aantal

Maximaal 30 leerlingen per workshop. Meerdere workshops tegelijk mogelijk!

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.