In het park zie je wel vaker groepjes samen sporten, onder begeleiding van een instructeur die hun tijdens de oefening aanmoedigt en hun motiveert om verder te gaan.

Tijdens de workshop Bootcamp leer je hoe je jezelf en je lichaam in vorm kan houden door gebruik te maken van de omgeving en van eenvoudige materialen. Dit wordt gedaan onder leiding van een gecertificeerde Functional Trainer die verschillende trainingsvormen zal toepassen. Bootcamp kan binnen, maar is nog leuker om buiten te doen!

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw In de Bootcamp workshop leren wij jou om met beperkte middelen een effectieve en gevarieerde training samen te stellen. Door gebruik te maken van de omgeving, en eventueel wat eenvoudige attributen, kun je in elke omgeving een fysieke uitdaging opzoeken en aangaan.

Je krijgt tips over hoe je de omgeving kan gebruiken en uitleg over een aantal oefeningen die je daarna zelf uitprobeert en uitvoert.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een gymzaal indien er binnen wordt gesport. Buiten volstaat een grasveld.

Aantal

Geschikt voor maximaal 30 leerlingen per groep. Meerdere workshops tegelijk mogelijk!

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.