Back

WORKSHOPDAG DIGITALE MEDIA

Kies voor een gevarieerd programma tijdens de Multimedia projectdag met diverse workshops uit ons aanbod. Tijdens het ICT project wordt er gewerkt in subgroepjes aan bijvoorbeeld een website, muziektrack, een informatieve film of een infographic, waarmee een bepaald product of dienst onder de aandacht wordt gebracht. Het projectteam bestaat uit een samenstelling van leerlingen die zich met deze vaardigheden bezig gaan houden. 

Samen bepalen we of er een thema wordt gekoppeld aan de projectdag, zodat alle leerlingen hetzelfde doel voor ogen hebben tijdens de workshops en de uiteindelijke presentatie. Zo zijn er op het Revius in Doorn verschillende goede doelen gekoppeld aan het multimediaproject. Door middel van een website, een track en een video werd er aandacht gevraagd voor het goede doel. 

Denk aan de volgende workshops:
Website bouwen – maak je eigen website met behulp van WordPress.
Film maken – maak je eigen film met behulp van iMovie (of een andere film app).
Infographic maken – maak je eigen infographic (digitale poster) met PiktoChart (of een andere grafische app).

Wil je meer informatie over een Multimedia-project bij jou op school of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

De projectdag bestaat uit verschillende workshops, coaching en eventueel aansluitend een presentatie.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt het materiaal van haar eigen workshops en diverse audio-/video- en lichttechniek.
Prijs De prijs van een Multimedia-project is sterk afhankelijk van het aantal leerlingen en de gekozen workshops.
Duur

De workshops kunnen worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten.Diverse ruimtes (in overleg) Bij gebruik van vaste pc’s een computerlokaal.

Aantal

Het aantal deelnemers kan variëren van 30 tot 250 (!) leerlingen.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.