Stap in de unieke mobiele opnamestudio van Protoon Music en werk met de Protoon Music BOX ©! In deze gloednieuwe workshop componeren deelnemers met elkaar, razendsnel en op zeer innovatieve wijze, hun eigen muziekstuk. Zij sturen zelf de opnames aan, spelen de muziek in en bepalen de opbouw van de muziek. De deelnemer is muzikant, beatmaker en producer in één.

Elke denkbare geluidsbron is hierbij te gebruiken. Of het nu instrumenten zijn, je stem, samples of een geluid wat je ter plekke opneemt, bijv. een krakende deur of een druppelende kraan, O-VE-RAL kan mee gecomponeerd worden! Deze speciaal ontwikkelde techniek, door Protoon Music, werkt aan de hand van beeldherkenning. Iedereen is in beweging, zitten achter een computer is er niet bij. De gemaakte muziekstukken zijn na afloop te beluisteren en te downloaden op de site van Protoon Music.Voor jong en oud met of zonder muziekervaring.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

De leerlingen werken met de Protoon Music BOX. Ze leren gebruik te maken van ritme, dynamiek, harmonie en BPM, maar ook leren ze muziek te herkennen.
Samenwerken staat centraal in deze workshop, iedere deelnemer heeft zijn eigen inbreng en werkt toe naar een uniek eindresultaat. 

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop.

Duur

De workshops worden geboekt voor 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal volstaat.

Aantal

Geschikt voor maximaal 18 leerlingen per groep.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.