Handlettering is helemaal hot! Het is de kunst van het tekenen van letters. In deze workshop maak je kennis met het illustreren van je eigen spreuk of tekst. Met behulp van verschillende lettertypes en illustraties creëer je een unieke poster.

Leer hoe je een prachtig tekstueel kunstwerk maakt met sierlijke of juist strakke letters, ga terug naar de basis, zonder electronica en gebruik alleen je handen om tot een mooi eindresultaat te komen.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

Wanneer er wordt gekozen voor de workshop van 1,5 uur moeten de foto’s van de deelnemers een week van te voren worden aangeleverd. Dit om de foto’s te bewerken tot stencils. Er kan ook gekozen worden voor beroemdheden. Deze worden door Kunsteducatie Nederland meegenomen.

Wanneer er wordt gekozen voor de uitgebreide versie van 150 of 180 minuten, wordt de eerste workshop besteed aan fotografie: wie ben ik, en hoe kom ik over, en wordt er in de tweede workshop gewerkt met de stencil / spray techniek.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal met uitzondering van stanleymessen en snijmatten.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

BeVo lokaal met een goede ventilatie.

Aantal

Maximaal 25 leerlingen per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.