Voeg ritme en melodie samen en ervaar de muzikale mogelijkheden van deze gekleurde klankstaven (Boomwhackers). Deze workshop is inmiddels niet meer weg te denken uit ons aanbod en zorgt voor een muzikale en visuele knaller van een presentatie.

De Boomwhackers-workshop heeft een actief karakter waarbij verschillende klank- en ritme-aspecten verwerkt worden in akkoorden, toonladders en bekende liedjes. De Boomwhackers zijn eenvoudig en door iedereen te bespelen en zorgen voor een kleurrijke en muzikaal samenspel.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

In de introductie ervaar je op een creatieve manier de verschillende toonhoogten van de Boomwhackers. Vervolgens leer je akkoorden en toonladders op tempo spelen en krijg je de opdracht om liedjes te spelen waarbij samenwerking de spil is. De workshop eindigt in een presentatie die kan worden opgenomen.

Materiaal

Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal. 

Prijs

De prijs van een workshop Boomwhackers is afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de workshop. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte op.

Duur

De workshops kunnen geboekt worden voor 60, 75, 90 of 120 minuten.

Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een klaslokaal volstaat.

Aantal

Maximaal 30 deelnemers per workshop. Meerdere workshops tegelijk mogelijk!

Doelgroep Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.