Back

Welkom Marije de Haan – stagiaire Artez Hogeschool voor de Kunsten

De komende tijd hebben we weer meerdere stagiair bij ons op kantoor en daar zijn we natuurlijk superblij mee! Vandaag stelt Marije de Haan zich aan jullie voor:

Marije de Haan stagiaire

“Mijn naam is Marije de Haan, vierdejaars student van de opleiding docent theater/ theatermaker aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ. De komende tijd zul je me vaker tegenkomen bij Kunsteducatie NL want dit wordt de plek waar ik zowel mijn onderzoek zal doen als mijn afstudeervoorstelling zal gaan maken. Dit wordt een educatieve voorstelling rondom het thema keuzestress. Een project met én voor middelbare scholieren. In mijn ogen de beste manier om theater zowel als middel als als doel in te zetten. Als docent en theatermaker hecht ik veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van mijn leerlingen/spelers. Ik vind het mooi als zij binnen mijn lessen kunnen ontdekken wie ze zijn en dat ze op hun eigen niveau en tempo kunnen groeien. In mijn klaslokaal mogen leerlingen vragen stellen en wordt het niet weten omarmd. Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen en hoop veel te leren van alle creatief ondernemers om mij heen! “