Back

Werk met z’n allen aan een voorstelling in één dag. Draag allemaal een steentje bij om tot een prachtig eindproduct te komen wat live wordt gepresenteerd. Kies uit workshops als Dans, Muziek of Street-art en ga samen aan de slag.

Combineer breakdance met graffiti, fashion met popping, spray paint met rap, looping met spoken word, je kan het zo gek niet bedenken. Volg ‘s ochtends of ‘s middags een workshop en presenteer daarna voor je mede-leerlingen of voor ouders of andere belangstellenden. Wij brengen voor 1 dag de hiphop cultuur naar je school en laten de leerlingen ervaren hoe je je voelt als rapper, als danser of graffiti artiest.

Wil je meer informatie over een Theaterdag of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

De workshops vinden plaats in twee rondes. In beide rondes wordt toegewerkt naar een resultaat dat onderdeel vormt van de presentatie. Na de workshop-rondes vindt een doorloop en een generale plaats. Er kan vervolgens gekozen worden voor een middag- of een avondvoorstelling voor belangstellenden.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt het materiaal van haar eigen workshops en diverse audio-/video- en lichttechniek.
Prijs De prijs van een Hip Hop-dag is sterk afhankelijk van het aantal leerlingen en de gekozen workshops.
Duur

De workshops kunnen worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten.
De generale + presentatie nemen 90 minuten in beslag en kan zowel ‘s middags of ‘s avonds plaatsvinden.

Locatie

Diverse ruimtes (in overleg).

Aantal

Dit project is geschikt voor zeer grote groepen (tussen de 60 en 200 leerlingen). Naar aanleiding van het aantal deelnemers worden de workshops gekozen.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.