Tijdens deze workshop word je op een creatieve manier bewuster gemaakt van voedselverspilling en leer je dat je zonder recept prima lekkere hapjes kan maken van de ingrediënten die voorhanden zijn.

Leerlingen gaan namelijk koken met de buitenbeentjes /overtollige ingrediënten van tuinders en telers die nu mede door de coronacrisis met overschotten zitten. Lokale chefkoks hebben meegewerkt aan de filmpjes over snij-/kook- en presentatietechnieken. Kortom, een kijkje in de keuken van de echte professional!

Bij de meeste kookworkshops luister je naar een begeleider en volg je een recept. Niet hier! De workshop vind in spelvorm plaats, het lot bepaalt dus met welke ingrediënten je aan de slag gaat en wat je gaat koken. Een stevige dosis creativiteit is nodig om de kookwedstrijd te kunnen winnen met je team.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw

In het begin van de workshop worden er teams gevormd. De leerlingen gaan smaken combineren en componeren. Het dobbelspel bepaalt welke ingrediënten je krijgt. Wie doet wat?

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Verzorgingslokaal of ander groot lokaal

Aantal

Maximaal 30 leerlingen per workshop. Meerdere workshops tegelijk mogelijk!

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.