De term ‘kalligrafie’ is gevormd uit de Griekse woorden voor ‘schoonheid’ (kállos) en ‘schrijver’ (gráphos). Tijdens de workshop moderne kalligrafie leer je de basis van de ambachtelijke kunst van het schoonschrift. Je gaat aan de slag met kroontjespen en inkt. Aan het eind van de workshop kun je je eigen naam of een mooie quote schrijven in sierlijke letters. 

Op Pinterest kom je het overal tegen, quotes in mooie gekalligrafeerde letters. Neem aan het einde van de workshop je kunstwerk mee naar huis en hang het op je kamer.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw
Je krijgt een korte uitleg over de basis van het schoonschrijven. We gaan het hebben over verschillende termen, de juiste schrijfhouding en hoe we dat mooie contrast in de letters krijgen. Na de uitleg gaan we aan de slag met basisvormen om de techniek goed onder de knie te krijgen. Vervolgens ga je letters oefenen en schrijf je uiteindelijk je eigen naam.
Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt het materiaal.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop rekenen wij materiaalkosten per deelnemer.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Klaslokaal (bij voorkeur een BeVo lokaal).

Aantal

Maximaal 30 leerlingen per workshop.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.