In de workshop mBot© programmeer je met de computer een echte robot en laat je deze allerlei opdrachten uitvoeren. De workshop programmeren met de mBot© is een toegankelijke en leuke kennismaking met robotica en programmeren.

De robot mBot© staat centraal in de workshop. In de workshop zorg jij ervoor dat de robot allerlei verschillende taken uitvoert. Deze taken programmeer je vooraf op de computer. Zo laat je de mBot© een aanhangwagen met blokken van de winkel naar huis brengen, programmeer je de robot zo dat deze een lijn kan volgen die jij op de grond plakt en nog veel meer. De workshop met de mBot© is uitermate geschikt voor niveaudifferentiatie: toegankelijk voor het basisonderwijs en uitdagend voor het voortgezet onderwijs.

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw De workshop programmeren met de mBot© heeft een actief karakter. De uitleg is kort en krachtig waardoor de leerlingen snel met de computer en de robot aan de slag kunnen. De workshop kent een opbouw in het niveau van de opdrachten. Leerlingen werken in groepjes en kunnen onafhankelijk van elkaar werken aan steeds complexere opdrachten. De leerlingen gebruiken een computer of laptop bij het programmeren van de robot. Daarnaast wordt technisch lego© gebruikt om de robot te voorzien van bijvoorbeeld een aanhangwagen.
Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal met uitzondering van de computers of laptops.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop. Voor deze workshop brengen we materiaalkosten in rekening.

Duur

De workshops worden geboekt voor 60, 75, 90 of 120 minuten. Prijzen worden hierop aangepast.

Locatie

Een computerlokaal met 10 computers waarop de software kan draaien.

Aantal

Geschikt voor maximaal 30 leerlingen per workshop. 

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.