Een lipdub is een filmpje waarin een groep mensen een liedje meezingen of playbacken. Na de opname wordt het originele nummer onder de video gehangen. De audio wordt achteraf tijdens de post-productie vervangen door die van het originele nummer. Het resultaat is vaak een lang en continu shot, waarin de camera door verschillende klaslokalen en buitenruimtes van de school reist, achter de groep mensen die gefilmd wordt aan.

Deze workshop vraagt om wat voorbereiding in de klas, daar helpen we je uiteraard mee. Dus welk nummer gaat het worden?

Wil je meer informatie over deze workshop of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

SPECIFICATIES

Opbouw Voorafgaand ontvang je van Kunsteducatie Nederland een link naar een eigen website die speciaal voor jullie is aangemaakt.
Aan de hand daarvan bereid je je met je groep voor op onze komst. Tijdens het project krijg je een inspirerende theaterworkshop ten behoeve van jullie presentatie in de lipdub-video.De videoclip wordt door ons gemonteerd en per DVD en/of Vimeo-link verstuurd.
Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt al het materiaal. De opdrachtgever kan zorgen voor extra attributen die passen bij het lied.
Prijs

De prijs  is afhankelijk van het aantal leerlingen en de duur van de workshop.

Duur

De workshops kunnen worden geboekt voor 60, 75 of 120 minuten. De generale + opname nemen 60 minuten in beslag.

Locatie Route in/rondom de school/bedrijfsruimte.
Aantal

Geschikt voor 30 tot 250 leerlingen tegelijk. 

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.