Bij Kunsteducatie Nederland kun je terecht voor allerlei workshops voor leerlingen en studenten binnen de disciplines muziek, theater, multi- en nieuwe media, dans, beeldende kunst en lifestyle. Ontdek onze workshops en laat je inspireren.

We zijn continue bezig ons aanbod aan te scherpen en te vernieuwen, er komen dus steeds nieuwe workshops bij en de bestaande workshops zijn continue in ontwikkeling. Soms inspireren onze afnemers ons terwijl we met ze aan tafel zitten, maar ook omdat we regelmatig bij leerlingen checken of ze bepaalde wensen hebben, of dat er trends zijn die we niet mogen missen. Zo zorgen we dat ons workshop-aanbod blijft aansluiten bij de verschillende doelgroepen en onderwijsniveau’s die we bedienen. 

Niveaudifferentiatie
Onze workshops zijn geschikt voor alle onderwijsniveau’s. In het persoonlijke contact dat wij hebben met een opdrachtgever voor het uitvoeren van onze educatieve activiteiten stellen wij samen het niveau van de doelgroep vast. Hier houden wij rekening mee bij het leveren van onze diensten.

Wil je meer informatie over ons uitgebreide aanbod workshops of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91

ONZE WORKSHOPS

Workshops Muziek

MUZIEK
Met DJ, rap, looping, slagwerk Beat the City, boomwhackers, zang, Braziliaanse percussie en singer songwriter workshops.

Kunsteducatie Nederland Workshop Stagefighting

THEATER
Met slapstick, mime, stage fighting, theatersport, improvisatietheater, presentatietechnieken, locatietheater, soap acteren, goochelen, en circus workshops.

Kunsteducatie Nederland Workshop Vloggen

NIEUWE EN MULTIMEDIA
Met green screen, website bouwen, how to-video, makey makey, stop-motion, digitale poster, filmmaken, live-motion, stille film, sound effects, vloggen en 3d pen-workshops.

Workshops Dans

DANS
Met afrodans, streetdance, popping & locking, breakdance, HAKA, capoeira, hiphop en zumba workshop.

Kunsteducatie Nederland Workshop Spraypaint

BEELDENDE KUNST
Met graffiti, spray paint, striptekenen, kalligrafie, 3D pen, decor bouw, klei animatie, handlettering, cartoon tekenen, tattoo art en fotografie workshops.

Workshop Lifestyle

LIFESTYLE
Met freerunning, stunts, cocktail shaken, tapa’s, haka, grime, circus, fashion, styling en visagie workshops.