DE WEGGEEFWORKSHOP

De afgelopen 15 jaar hebben we door heel Nederland met veel plezier en succes workshops gegeven en festivals georganiseerd. Toch zijn er nog steeds scholen waarmee we nooit in aanraking zijn gekomen. Daarom hebben we de Weggeefworkshop in het leven geroepen. Met deze gratis workshop willen we een selectie aan scholen laten ervaren wat onze kracht is en waarom we  op veel scholen vaste leverancier zijn van kunsteducatieworkshops en festivals. Ben je al een trouwe afnemer bij ons? Gun dan een andere school een gratis workshop en krijg zelf korting op de volgende!

We hebben uit ons brede aanbod twee workshops gekozen die we weg willen geven aan scholen die ons niet kennen of nog nooit met ons iets gedaan hebben. Deze workshops hebben hun kracht ruimschoots bewezen op verschillende scholen met diverse onderwijsniveaus.

WORKSHOPS

BEAT THE CITY

BEAT THE CITY

Alle onderwijsniveaus

Tijdens deze workshops worden tonnen, emmers, jerrycans, blikken en nog veel meer ingezet om de groep uit te dagen tot creativiteit en muzikaliteit. In deze percussieworkshop ervaar je hoe je met weinig middelen en goede samenwerking een indrukwekkend optreden neer kan zetten. Deze workshop is geschikt voor maximaal 75 deelnemers. 

Workshop Escape the Classroom 1

ESCAPE THE (CLASS-)ROOM

Alle onderwijsniveaus

Escaperooms zijn niet meer weg te denken uit Nederland. Hoe tof is het om met leerlingen aan de slag te gaan en hen hun eigen escaperoom te laten maken. Hierbij zetten we in op het creatieve proces waarbij leerlingen eigen puzzels maken en bij elkaar oplossen Het is vakoverstijgend, het stimuleert creativiteit, het is een strijd tegen elkaar en het is bovenal erg leuk om te doen!

VOORWAARDEN

  • De VO of MBO school waarvoor je werkzaam bent heeft nog niet eerder een workshop afgenomen van Kunsteducatie Nederland.
  • Per maand worden er maximaal tien gratis workshops weggegeven door Kunsteducatie Nederland (op=op).
  • Kunsteducatie Nederland heeft het recht zelf te kiezen welke school een gratis workshop krijgt.
  • In overleg met de afnemer plannen we de datum van de workshop.
  • Na afloop van de workshop komt een projectleider van Kunsteducatie Nederland naar je toe om kennis te maken en te evalueren.