Naast workshops en de meest uiteenlopende projecten kun je ook bij ons terecht voor voorstellingen en optredens. Zo hebben we in ons aanbod een voorstelling voor 6 jaar en ouder die gekoppeld kan worden aan verschillende workshops waardoor je een volledige theaterdag kan organiseren voor groep 4 tot en met 8 uit het primair onderwijs.

Ook kun je een band, een pianist of een zanger bij ons boeken die je evenement extra invulling geeft. Ook hier geldt weer: vertel ons waar je naar op zoek bent en we denken met je mee. We hebben bestaande oplossingen, maar kunnen ook voor jou iets geheel nieuws bedenken samen met partijen uit ons netwerk.

Niveaudifferentiatie
Onze workshops, projecten en optredens zijn geschikt voor alle onderwijsniveau’s. In het persoonlijke contact dat wij hebben met een opdrachtgever voor het uitvoeren van onze educatieve activiteiten stellen wij samen het niveau van de doelgroep vast. Hier houden wij rekening mee bij het leveren van onze diensten.

Voorstelling Uit De Maat theatereducatie

UIT DE MAAT 6+

In deze voorstelling vinden twee ogenschijnlijk uiteenlopende types elkaar. Ze hebben een ding gemeen: ze willen niet langer in het gareel! Maar hoe doe je dat? En hoe zorg je er dan voor dat niemand teleurstelt? Uit De Maat is te boeken in combinatie met theater- en muziekworkshops. Zo wordt het theater omgebouwd tot een festival voor kinderen vanaf groep 3. Ze zien een toffe voorstelling vol muziek, gaan aan de slag in verschillende workshops en presenteren zichzelf op het podium aan het einde van de dag.

The Buzz band

BOEK THE BUZZ

The Buzz is een muziekformatie uit Zwolle met vijf jonge gasten. Het repertoire en de vijfstemmige samenzang onderscheidt hen van al die andere bands. Nummers uit de top 2000 aangevuld met de meest recente hits en klassiekers. Het plezier van muziek maken zie je terug op het podium en hun energie zorgt ervoor dat jouw voeten wel moeten bewegen. Semi akoestisch? Kan inderdaad ook. Feestje bouwen? Heel graag!