Back
Workshopdag Duurzaamheid

Duik in één van de belangrijkste thema’s van de 21e eeuw, het onderwerp wat ons allemaal aangaat: duurzaamheid. Tijdens deze workshopdag krijgen de leerlingen bijvoorbeeld workshops fotografie, virtual reality, postermaken en fashion die allemaal in het teken staan van het mileu en duurzaamheid. In alle workshops draait het om creativiteit en samenwerken.

In samenspraak met de school kunnen er eventueel workshops worden toegevoegd, die inhoudelijk ook aangepast kunnen worden. Denk dan bijvoorbeeld aan workshops Theater, of andere beeldende workshops. Alles kan! Samen kijken we dan wat jullie als school nodig hebben en leuk vinden.

VOORBEELDEN WORKSHOPS

workshop illustratie

ILLUSTRATIE

Een professionele illustrator neemt je aan de hand en leert je de tips en trics die komen kijken bij het maken van een indrukwekkende illustratie. Hoe vertaal jij het thema in een mooie illustratie?

0E84B2C2-A9F7-4CBD-8B4A-41006E6C1F95

FASHION DESIGN

Met gebruikte materialen (plastic tasjes, oude kleding of andere items) maak je allerlei toffe nieuwe items. Zoals een leuk shirt of een hippe tas.

Virtual Reality bril

VIRTUAL REALITY

Creëer een omgeving waarin jij bepaalt hoe de toekomst er uit gaat zien, het ligt in jouw handen. Plant je 100 bomen? Of ban je alle auto’s uit?

Workshop fotografie

FOTOGRAFIE

Tijdens deze workshop leer je alles over camerastandpunten, het beste licht en leer je poseren. Onderzoek het thema Duurzaamheid en ga op zoek naar dé manier om dit vast te leggen in een foto.

WIL JE ANDERE WORKSHOPS, DAT KAN NATUURLIJK OOK!