Back

Waan je een kunstenaar tijdens het project SPOT ON. Door middel van workshops via livestream of ter plaatse krijgen leerlingen van het voortgezet onderwijs vanuit verschillende perspectieven een beeld van een kunstdiscipline. Tegelijkertijd dompelen ze zichzelf onder in de dagelijkse omgeving van een kunstenaar. Dit kan het theater zijn, maar ook een atelier, werkplaats of dansruimte. 

Via dit online project (wat natuurlijk ook hybride of in de klas kan plaatsvinden) maken de leerlingen kennis met een of meerdere culturele instellingen en de bijbehorende disciplines. Stap in de rol van decormaker, maak je eigen rap, doe mee aan de cultuurkennisquiz en geniet van een magische show. Door middel van verschillende workshops leren de leerlingen het theater, de poptempel of het museum beter en laagdrempelig kennen. 

SPECIFICATIES

Opbouw

De workshops, rondleiding en quiz vinden plaats in meerdere rondes.

Materiaal Kunsteducatie Nederland verzorgt het materiaal van haar eigen workshops en diverse audio-/video- en lichttechniek.
Prijs De prijs is afhankelijk van het aantal leerlingen en de gekozen workshops.
Duur

De workshops kunnen worden geboekt voor 45 of 60 minuten.

Locatie

Via livestreamverbinding (bijvoorbeeld YouTube, Teams of Zoom). Wanneer gekozen wordt voor een hybride of offline aanpak kijken we in overleg hoe we dit project het beste kunnen aanvliegen.

Aantal

Dit project is geschikt voor kleine tot grote groepen (tussen de 60 en 200 leerlingen). Naar aanleiding van het aantal deelnemers worden de workshops gekozen.

Niveau Voor alle niveau’s, bekijk onze werkwijze voor meer informatie.

Wil je meer informatie over SPOT ONline of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91