Live stream workshops

Vanaf nu is het mogelijk om toffe online workshops te boeken voor de leerlingen op jouw school. We wilden zo goed mogelijk de kracht van een real-time workshop benaderen en dan is een aanwezige workshopleider onmisbaar. Daarom hebben we in onze loods in Zwolle we een studio opgebouwd. Daar kan de workshopleider de leerlingen een workshop geven via een live stream op YouTube. De leerlingen zitten thuis of op school en kunnen meteen aan de slag.

Instructie door echte kunstenaar

Een workshopleider geeft via de live stream eerst een korte instructie. Hij is tijdens de workshop te benaderen voor vragen en helpt de leerling te komen tot een fantastisch eindproduct. Wat ons betreft komt dit het dichtst bij een echte workshop in de klas. Daarmee is het een waardige vervanger voor cultuuronderwijs op dit moment. We staan altijd open voor vragen, dus mocht je iets anders zoeken: laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

Online escaperoom voor school

Onze escaperooms in de klas zijn al jaren een hit. Nu hebben we ook online escaperooms voor leerlingen. Strijd tegen elkaar wie het eerste uitbreekt! Volg de gegeven tips goed op en probeer alles uit.

Online workshop rap

Kunsteducatie Nederland maakt het mogelijk om via een live stream een vette workshop rap te volgen gegeven door een echte professional. Na een instructie gaan leerlingen aan de slag met hun eigen tekst.

Online workshop cartoon tekenen

Onder begeleiding van een echte cartoon-tekenaar gaan leerlingen aan de slag met hun eigen cartoon en/of stripverhaal. Van tevoren wordt een thema gekozen en de tekenaar is ook tijdens de workshop bereikbaar voor live vragen.

Online workshop vormgeving voor leerlingen thuisonderwijs

Door middel van een app leren de leerlingen hoe ze bijvoorbeeld een poster kunnen ontwerpen. Een workshopleider laat hen tips & tricks zien, en stuurt bij waar nodig. Het eindresultaat kan gedeeld worden met elkaar!

Online workshop website bouwen voor leerlingen thuisonderwijs

Maak je eigen website onder begeleiding van een creatieve web-bouwer. Deze je laat zien hoe je met een simpel programma de mooiste websites kan maken en steeds kan aanpassen aan je eigen smaak of onderwerp.

Online workshop virtual reality

Een eigen virtuele wereld, waarin de leerling bepaalt wat er gebeurd. Voorafgaand krijgen alle leerlingen een eigen VR bril opgestuurd, waarmee ze door hun eigengemaakte resultaat kunnen lopen.

Online workshop Koken met restjes

Een huis vol met aangebroken pakjes, blikken met tonijn of mais, groente die nog net even meekan. Je wil er wat mee, maar hoe dan? In deze workshop leer je van een echte kok hoe je de lekkerste creaties maakt met wat je voorhanden hebt.

Online workshop goochelen

Een te gekke goochelaar laat je vette tricks zien. Hoe kan dit? Deze gedachte zal tijdens de workshop vaker door je heen gaan. En wat nou zo leuk is… je krijgt de mogelijkheid alle trucs zelf te leren en uit te voeren!