Back
Naschoolse Activiteiten Kunsteducatie Nederland

Laat kinderen hun talenten ontdekken en ontwikkelen door middel van ons aanbod naschoolse activiteiten. De workshopreeks die de leerlingen krijgen aangeboden geven hen de kans hun zelfvertrouwen te ontwikkelen en een bredere kijk te krijgen op de wereld om hen heen. 

Sommige scholen in Nederland bieden Naschoolse Activiteiten (NSA) aan, waar leerlingen zich voor kunnen inschrijven. Speciaal voor deze scholen hebben wij aanbod ontwikkeld waarbij leerlingen in aanraking komen met verschillende vormen van kunst en cultuur. Muziek, ICT, kunst en nog veel meer. De leerlingen zijn meerdere weken achter elkaar bezig met een bepaalde kunstvorm en leren deze op verschillende manieren kennen.

Dit aanbod is ook geschikt voor buitenschoolse opvang (BSO).

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

DJ-2-boost

MIXED MUSIC

Groep 3 t/m 8

In de lessen Mixed Music gaan leerlingen aan de slag met verschillende werkvormen binnen MUZIEK. Aan het einde van de lessenreeks nemen ze hun eigen song op. Tijdens de reeks wordt ingezoomd op vocals, rap, percussie, singer-songwriter en DJ. 

Kapla-Motion-2-boost

MIXED MOTION

Groep 5 t/m 8

Tijdens de laatste les van MIXED MOTION wordt een eigen animatiefilm gemaakt, in de weken daarvoor wordt aandacht besteed aan storyboard-tekenen, decorbouw, animeren met klei, papier en lego.

Spray-Paint-5-boost

MIXED ART

Groep 3 t/m 8

Street Art, dat is waar het om draait in deze lessen. Elke les wordt er een andere creatie gemaakt door de leerlingen. Dat kan zijn door middel van graffiti, cartoon-tekenen, spray-paint en 3D pen-design.

Workshop Green Screen 1

MIXED ICT

Groep 4 t/m 8

Tijdens de lessen Makey Makey, mBot programmeren, Green Screen en VR die vallen onder MIXED ICT leren de leerlingen hoe ze op een creatieve manier gebruik kunnen maken van ICT. 

HipHop-dans-1-e1551179853928-freshblue

MIXED DANCE

Groep 3 t/m 8

Verschillende dansstijlen komen voorbij de in de uiteindelijke choreografie tijdens de laatste les. In de lessen wordt steeds een andere dans belicht, zoals HipHop, Breakdance, Popping & Locking, Afrodance en Streetdance.

Stille-Film-Komdie-1-1-boost

MIXED MOVIE

Groep 5 t/m 8

Tijdens de lessen MIXED MOVIE gaan leerlingen aan de slag met verschillende werkvormen binnen de filmindustrie. Uiteindelijk maken ze een eigen film. De vormen zijn camera acteren, script schrijven, filmtechnieken, theater, montage en vloggen.