Back

De Escapevan is een doeltreffend middel tijdens voorlichtingscampagnes. Het verhaal van de sessie wordt volledig aangesloten op de voorlichtingscampagne, waardoor de boodschap extra duidelijk gemaakt wordt. 

Thema
De Escapevan is op elke locatie neer te zetten en daardoor flexibel. Flexibel is ook het thema waarin de opdrachten in de Escapevan worden vormgegeven. Zo kun je ervoor kiezen om een bepaalde situatie uit te lichten in de caravan, of de opdrachten te laten gaan over specifieke samenwerkingsvormen of doelen met betrekking tot bijvoorbeeld teambuilding.

Project
De Escapevan kan ook goed als onderdeel van een groter project worden ingezet. Zo hebben gevangenen van de Penitentiaire Inrichting Zwolle tijdens de Dag van Herstel escaperooms die door ons waren gebouwd op de locatie, gedaan. Deze hadden tot doel de gedetineerden samen te laten werken, hun eigen rol te pakken en gericht te werken aan hun eigen herstel en het herstel richting hun relaties, het slachtoffer en de maatschappij.

Schaduwprogramma
Wij bieden ook een workshop aan waarin deelnemers eigen puzzels maken. We kunnen op locatie een escaperoom bouwen, zodat er meerdere groepen tegelijkertijd kunnen uitbreken.

Tijdsduur
De reguliere rondes zijn 12 of 15 minuten. In overleg kan er ook een andere tijdsduur worden gehandhaafd.

Prijzen
Deze zijn altijd in overleg, elke campagne is uniek en daarmee ook de invulling van de Escapevan. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden en de prijzen te bespreken. 

Escapevan

CKM Campagne Den Haag
Sinds 2017 vullen wij de campagnes van het Centrum Kinderhandel Menshandel (CKM) Terres des Hommes en Fier! aan met de Escapevan. Zo proberen we mensen bewust te maken van kinderhandel en mensenhandel in Nederland. De Escapevan is zodanig ingericht dat mensen een klein beetje het bedrukte gevoel ervaren dat slachtoffers van mensenhandel hebben.

“Wij zien de inzet van de Escapevan tijdens onze campagnes tegen mensenhandel als waardevol. Zo geven we de bezoekers een inkijkje in de wereld van de slachtoffers van mensenhandel. Ook dit jaar nemen we de Escapevan en Martijn weer graag mee tijdens onze campagne!”

– Projectleider CKM

 

Ik kan niets anders zeggen dan dat Martijn en zijn mensen een top-escape hebben neergezet. De escape was volledig gericht op de 4 pijlers van herstel. Dus volledig maatwerk voor de P.I. en deze dag. De gedetineerden waren laaiend enthousiast en ook het personeel liet zich deze kans van ontsnappen niet ontglippen. Echt een aanrader!

– Projectleider PI Zwolle

Wil je meer informatie over de Escapevan of een geheel vrijblijvende offerte? Bel dan direct 038 455 02 91