Onze bedrijfsonderdelen kennen eigenlijk allemaal dezelfde start. We gaan met elkaar in gesprek om de vraag van de klant in beeld te krijgen.

Aan de hand van de vraag die er ligt bij een school gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een passend programma. Dit betekent dat we onze workshops en projecten zoals bijvoorbeeld Festival Op School kunnen aanpassen aan elk niveau, of het nou leerlingen van het praktijkonderwijs, vmbo, primair onderwijs of voortgezet onderwijs zijn. Ons aanbod is op maat, dus kom met een vraag en wij gaan er mee aan de slag!

Niveaudifferentiatie
Onze workshopleiders zijn inzetbaar op alle onderwijsniveau’s, we kennen ze allemaal goed en weten wat ze kunnen. Hier houden we dus ook rekening mee als er een aanvraag binnenkomt. We willen voor alle doelgroepen waarmee we werken meerwaarde creëren, door hen nieuwe dingen te leren en in te zetten op creativiteit.

De duur van onze workshops en/of projecten varieert en wordt in het persoonlijke contact met de opdrachtgever afgesproken. In de meeste gevallen is er geen voorbereidingstijd nodig voor ons aanbod. Mocht dit toch wenselijk zijn dan komt dit duidelijk aan bod in de offerte fase.

ONS AANBOD

Workshops Kunsteducatie
Projecten Kunsteducatie
Theater en Muziek Kunsteducatie