Uit de maat (8+)

Uit de maat

De wachter verveelt zich een ongeluk bij de achterpoort. Elke dag hetzelfde liedje. Er gebeurt veel te weinig! Als op een dag de dochter van de grote baas plots langs komt rennen, besluit hij haar te volgen. Het meisje moet eerst niets van hem hebben, maar hij laat haar niet alleen. Ze lijken op elkaar, ook al komen ze uit twee compleet verschillende werelden. Beide zijn ontevreden met hun leven omdat ze altijd zo anders moeten doen dan ze werkelijk zijn. Ze proberen elkaar te helpen om zichzelf te leren zijn. Maar of dat lukt? Je hebt immers wel heel veel lef nodig om ├ęcht jezelf te zijn.

Uit de maat is een muzikale familievoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar en ouder, over twee mensen die ieder op hun eigen manier niet in het systeem passen. Over een wachter die de grootste moeite heeft zich te concentreren en een rijkeluisdochter die niet in het gareel wil. Ze komen er achter dat het krachtig is om anders te durven zijn. Want waarom zou je iemand anders moeten zijn, je bent toch leuk zoals je bent!

De voorstelling speelt op scholen en festivals en is vanaf nu te boeken! Bij deze voorstelling horen standaard twee voorlessen en een nales. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een toffe muziekworkshop te boeken bij deze voorstelling, waar de leerlingen na afloop mee kunnen doen. Kijk op de website van ons zusje TEN Producties voor meer informatie en andere voorstelling. 

 

Opbouw
2 uur

Duur voorstelling
75 minuten.

Prijsindicatie
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Meer dan twee voorstellingen op een dag mogelijk. 

Locatie-eisen
Op school: Theaterruimte of gymzaal (speeloppervlakte 8 x 6 x 3,5 meter).
Audio,video, licht en decor worden verzorgd door KENL (in overleg met de opdrachtgever).

Klik op 'aanvragen' om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Aanvragen